top of page
VD Daniel Nilsson Polerar en Porsche

 OM OSS

Historia

Nilssons Bilvård Trelleborg AB är ett företag som erbjuder bilvårdstjänster i Trelleborg. Företaget grundades 2013 av Daniel Nilsson, som har arbetat inom bilvård i över 10 år.

Företaget erbjuder ett brett utbud av bilvårdstjänster, inklusive invändig och utvändig rengöring, polering och lackskydd, och bilvård för företag. Företaget använder endast högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga servicen.

Nilssons Bilvård Trelleborg AB är ett väletablerat företag med en stark position på marknaden. Företaget är väl positionerat för att fortsätta att växa och utvecklas i framtiden.

Vår historia

 

Daniel Nilsson har alltid varit intresserad av bilar och hade arbetat i branschen i flera år innan han bestämde sig för att starta sitt eget företag.

Företaget startade i en liten lokal i utkanten av Trelleborg. Daniel arbetade själv i början och fokuserade på att erbjuda högkvalitativa bilvårdstjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Företaget växte snabbt och Daniel anställde snart fler medarbetare. Företaget flyttade också till en större lokal för att kunna möta efterfrågan.

Idag är Nilssons Bilvård Trelleborg ett företag som arbetar för att vara en av de ledande bilvårdsföretagen i Trelleborg.

 

Företaget erbjuder ett brett utbud av bilvårdstjänster och har ett team av erfarna och skickliga medarbetare.

Företaget använder endast högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga servicen.

 

Våra kunder

Nilssons Bilvård Trelleborg AB är stolta över att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa bilvårdstjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Företagets kunder är både privatpersoner och företag.

 

 

Vår vision

 

Nilssons Bilvård Trelleborg AB vill vara en av de ledande leverantören av bilvårdstjänster i Trelleborg. Företaget vill fortsätta att växa och utvecklas för att kunna erbjuda sina kunder ännu bättre service i framtiden.

 

 

Våra värderingar

Nilssons Bilvård Trelleborg AB värnar om hög kvalitet, service och kundnöjdhet. Företagets värderingar är:

  • Hög kvalitet

  • Service

  • Kundnöjdhet

  • Prisvärdhet

VILKA ÄR VI?

Untitled

DANIEL NILSSON

VD

MARCUS ÅBERG

Bilvårdstekniker / Dekalproducent

Untitled
Untitled

DAIKI ROTH

Bilvårdstekniker/ Solfilmsmontör

bottom of page